HYDRADERMIE

DE STERBEHANDELING VOOR UW HUID MET LANGDURIG EFFECT!

HYDRADERMIE is een exclusieve behandeling waarmee u in iets meer dan een uur van ontspanning weer een “nieuwe huid” kunt krijgen. Geschikt als schoonheidskuur eens in de maand, het hele jaar door, om er in alle jaargetijden stralend en mooi uit te zien. Er bestaan zeven versies van deze behandeling, afhankelijk van de behoefte van de huid en de gestelde doelen. HYDRADERMIE wordt uitsluitend toegepast door ervaren schoonheidsspecialisten, die met goed gevolg een inscholingstage hebben gevolgd. Of het nu in New York, Londen, Hongkong, Sydney, Rome, Amsterdam of Madrid is, in spa´s of op cruiseschepen, de HYDRADERMIE behandelingen worden overal uitgevoerd op dezelfde vakkundige manier, die de veeleisende klanten van Guinot willen.

Meteen aan het eind van  de behandeling al een mooiere huid!

Na de gezichtsreiniging krijgt u een peeling op basis van fruitzuren (glycol, citroen en papaya). Afhankelijk van de conditie van uw huid, wordt er een heerlijke gel aangebracht waarin zeer hoge concentraties werkstoffen en sodiumcarbonaat zitten.

Met de speciale Guinot bol- en rolelektrode worden de verzorgende werkstoffen diep in uw huid gesluisd; de huid wordt sterk gehydrateerd en d.m.v. sodiumcarbonaat wordt het talg verzeept (zo kan het talg gemakkelijker verwijderd worden). De verzorgende werkstoffen versmelten met de huid en maken de opperhuid bijzonder mooi.

Hierna ondergaat uw huid een zuurstofbehandeling, de ozon die hierbij vrijkomt, zorgt voor een kalmerend, desinfecterend en helend effect. Ideaal om ingeslapen huid weer tot leven te wekken.

We vervolgen de behandeling met een ontspannende gezichtsmassage en als afsluiting krijgt u een heerlijk gezichtsmasker, uw gezicht ziet er jonger uit en uw huid krijgt een nieuwe uitstraling.

Kortom een superverwenbehandeling met zichtbare resultaten!

Geschikt voor elk huidtype en huidconditie met een diep reinigende werking, een diepe penetratie van actieve werkstoffen en 75 minuten totale ontspanning! Wat wilt u nog meer?

Kuuradvies: 3 behandelingen in 3 weken

Resultaten:

 

Hydratatie van de droge huid : + 46,7 %
Talgvermindering :  - 84,7 %
Rimpeldiepte en lijntjes :  - 43,3 %

S19-Mooi