LIFTOSOME

VERSTEVIGENDE BEHANDELING OP BASIS VAN PRO COLLAGEEN!

GUINOT LIFTOSOME

De liftende en verstevigende gezichtsbehandeling met Pro Collageen gaat tekenen van huidveroudering en vermoeidheid tegen door haar bijzondere dubbele werking.

Nadat uw huid gereinigd is wordt er een Pro Collageen concentraat aangebracht. Dit is een zeer geconcentreerd product die de aanmaak van collageen stimuleert en de elastische vezels van de huid versterkt. Hierover komt een heerlijk zelfverwarmend Thermolift Masker.

Het Thermo therapeutische effect van het Thermolift Masker helpt om de actieve ingrediënten te verspreiden, het stimuleert de bloedsomloop, herstructureert de gelaatstrekken en hydrateert de opperhuid.

Zodra het masker is afgekoeld, wordt deze er in een keer afgehaald. Vervolgens wordt een rijkelijk serum de huid in gemasseerd.

De actieve ingrediënten van het Anti-aging serum verzachten de gelaatstrekken en voorzien de huidcellen van zuurstof om de opspannende resultaten van de behandeling te perfectioneren.

Uw huid krijgt haar natuurlijke glans terug en straalt volop energie uit! Zeker een aanrader als u op korte termijn een feestje heeft!

 

 

Kuuradvies:     
Verstevigend : 3 behandelingen in 3 weken